Noi credit FICO sistemul de punctaj poate ajuta Sau Hurt You

Târg Isaac has announced un makeover 2009 catre credit scoring sistem care majoritatea companiilor utiliza pentru a determina onorabilitate dvs. de credit. Compania spune as multi as jumatate din toti debitorii vor vedea scoruri lor merge sus sau jos cu aproximativ 20 de puncte ca un rezultat.

Unul bit de Vestea buna este ca o plata ocazional ratat nu va poarte greutatea detrimentul o data facut. Ele vom uita mai la istoria si tiparele de comportament financiare.

Un alt schimbare va vedea
Scorurile vor fi înca pe un 300-850 scara punctul, dar acum loc de 10 categorii, consumatorii vor încadreaza în una din 12 categorii. debitorilor rare problema nu vor mai fi catalogheaza înauntru cu delincventi obisnuita.

Noile norme sunt asemenea nou permitând piggybacking - metoda prin care parinti sau mentori alte prietenos poate permite unei persoana sa devina unui utilizator autorizat în conturile lor card de credit, si astfel "imprumuta" unele istoria lor credit bun.

Aceasta practica fost comuna câtiva ani urma, si fost larg utilizata catre parinti ajuta copiii înceapa constructia o istorie credit bun. Apoi, companiile private au început de comercializare, un serviciu pe care oamenii asociat cu bad credit, cu altele cu un credit bun, astfel încât acestea puteau beneficia de credite.

Vazând ca abuzul - si neintentionata utilizare - FICO prescris practica. Parintii putea adauga înca copii ca utilizatorii autorizati, dar nu ar le asista în cladire de credit. Acum ca oportunitate este spate, dar va fi mai dificila stabilirea. FICO spune ca are acum tehnologie care va permite it filtra oricine este încercând sa joace sistemului.

În plus fata tinerilor incepand afara, femeile au traditional fost adaugate ca utilizatorii autorizati privind conturile sotul lor - dând astfel le un scor de credit. Târg Isaac estimeaza ca 30% toti titularii card de credit sunt autorizate utilizatori, degraba decât proprietarii carte.

Conform noilor norme va dura mai mult pentru aceste femei a construi de credit, asa un plan mai bun ar putea fi pentru ei a obtine un card de credit în nume propriu, chiar daca trebuie un card securizat.

carduri Securizat credit sunt, desigur, asemenea o modalitate buna pentru parinti sa ajuta copiii stabileasca un record credit.

Equifax si TransUnion va fi primul sa rola afara modificarile, care va aparea câtva timp acest an. Pastrati un ochi pe scor de credit pentru a vedea cum va va afecteze. Si in acelasi timp, tine de lucru pentru a construi scorul, doar în cazul în care sunteti unul dintre cei ale caror scor ar putea intra, ca urmare a makeover.

No comments:

Post a Comment