Poti planul tau Bani drum gresit?

de gestionare a banilor este importanta. Daca tu chiar cheltui mindlessly, veti cadea probabil în o multime necazuri si face destul de o mizerie în viata dumneavoastra. În pentru a evita problemele bani în viata ta, aveti sa planifice afara finantelor dumneavoastra. Trebuie sa faca obiective si sa elaboreze un plan de buget a va ajuta sa atingem aceste obiective. Aceasta sunete destul de usor, însa este destul de atât de simplu?

De cei fara o minte financiare sau pentru cei care se tem chiar
Acestea sunt toate întrebarile pe care cineva care este frica de a gestiona banii lor poate fi cer, si acolo sunt mai multe. Ati putea crede, probabil, unui drept cateva acum. Acest lucru este nici un motiv, nu pentru a gestiona banii. Nu sunteti gând sa mizerie it sus. Sigur, de gestionare a banilor si planificarea financiara nu este infailibila, dar odata ce prinde sensul acesta, nu este greu. Dupa ce te obiectivele dvs. de jos si a stabilit un buget, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi aceasta.

Nu puteti stabili obiective modul gresit. Daca aveti un scop de a cumpara o casa în 5 ani, aveti nevoie de a veni cu un mod de a permite. Puteti decide aveti nevoie de 40.000 dolari pentru un avans. Daca salvati 8.000 dolari un an, sau despre 670 dolari o luna, îl puteti avea. Daca investi banii, sau puse l într un cont de economii, va trebui mai putin, sau veti avea suplimentar, deoarece banii vor câstiga interes. Chiar daca nu ati stiu asta si tu chiar l blocat în un cont bancar ca câstigat interes fara realizarea it, tu ar fi facut nimic gresit. Ati fi chiar fericit sa aiba un bani pic mai mult atunci când a venit momentul pentru a cumpara.

O mare parte de bani planificarea este bugetarea. Tu nevoie la spre scrie ce veti cheltui banii pe si petrece numai pe ca. Figura ce aveti nevoie pentru a salva si apoi de lucru din jurul ei. Singura modalitate puteti încurcãturã acest up este prin nu lipit la bugetul dvs.. Cel mai rau mod puteti planifica banii modul gresit prin faptul ca nu este de planificare, la toate.

No comments:

Post a Comment