Prezentarea cifrele financiare

Numerele sunt instrumente esentiale folosite în procesul de luare a deciziilor într-o companie. Gestionarea eficienta implica utilizarea corecta a cifrelor financiare. Dar, o multime de oameni au o frica de numere care deriva din experientele neplacute împreuna cu ei în timpul anilor de scoala lor. Pentru a întelege si de a folosi numere de frica trebuie depasite primul. Întelegerea va urma apoi, vei sti ce numere pot spune si ceea ce ei nu poate spune. Veti sti atunci când este necesar de a le
Luarea deciziilor intr-o companie de obicei, implica prezentarea cifrelor financiare managerilor de mai multe, nu toti care au de fond în finante. Obiectivele prezentarii Datele financiare la acestea sunt de a educa si ai informa de performanta financiara a societatii si convinge-le tendintelor viitoare care trebuie sa fie luate în considerare pentru a da directie la companie. Aceasta înseamna ca de prezentare sa fie clara si pe întelesul publicului. Nu este suficient pentru a imprima situatii financiare, o parte le si sa le discute linia de linia. Acest lucru nu se va realiza întelegerea si claritate. Suprimarea aproape complet cu cifre si conditiile financiare si de a supraveghea departe de discutii tehnice este tentant, deoarece aceasta poate parea mai usor si mai simplu, dar nici nu va realiza obiectivele educare, informare si convingatoare publicul.

O abordare bine sa cifrele prezentarea financiare este de a incerca la nivelul întelegerea financiara a participanti. El ar trebui sa puna în el si cred ca locul lor de moduri de a încorpora punct de vedere financiar si cifre în prezentare sau într-o maniera usor de înteles, care sa explice de-a lungul modul în termeni care nu pot fi înlocuite cu termeni de nespecialist.

Sa se pregateasca pentru provocarea de a prezenta cifre financiare, prezentatorul trebuie sa selecteze mai întâi numerele cele mai critice, asigurându-va ca toate ipotezele sau baza pentru fiecare sunt explicate. Decide, de asemenea care punct de vedere financiar si concepte sunt necesare pentru prezentarea si modul în care aceste conditii poate fi explicat în termeni de nespecialist.

Este o idee buna sa dezvolte un plan de prezentare dvs. sa fie afisate obiectivele, conceptele financiare critice sau principii si cifrele critice. Aceasta va servi ca un ghid pentru fluxul de prezentare.

Prezentarea trebuie sa înceapa cu o explicatie a obiectivelor. Spune-auditoriului ceea ce doriti sa realizati si da-le un rezumat a punctelor de discutii. Stabilesc în mod clar importanta întelegerii conceptelor pe care le critice sunt, inclusiv în prezentare. Spune de ce publicul de care au nevoie sa inteleaga concepte. A explica de concepte, puteti sa le refere la unele situatii familiare si obisnuite. Analogies poate fi folosit ca un instrument pentru a realiza acest lucru. De a mentine atentia publicului în întreaga prezentare, tine de trimitere înapoi la situatii your familiare si obisnuite pe care ati folosit ca exemple, astfel încât publicul poate tine pasul cu o poveste pe care încercati sa-i spuneti. Faceti pauze scurte pentru a lasa publicul absorbi idei si cifre si a le încuraja sa puna întrebari.

No comments:

Post a Comment