Capital lucru - Capital rapida prin Vanzarea Conturi Creante

Cum pot întreprinderile mici si mijlocii obtine finantari rapid capital de lucru si controlul procesul acelasi timp? Exista o forma inovatoare de finantare factura care ofera aceste afaceri acces la numerar care este sedinta pe cartile lor în forma de conturi încasat. Iata cum rapid si eficient finantare capital de lucru apare folosind acest marketplace creante inovatoare online:

Post Factura (e) - Vânzatorul alege care facturilor restante pe care doresc sa vânda. Atunci când le posta pe plat
Vânzatorul determina, de asemenea, lungimea a licitatiei, care poate varia de 3-10 zile. În plus, vânzatorul poate seta un "buyout Pret", care daca selectate de un Cumparator închide licitatie imediat. Acest lucru da vânzatorul de numerar chiar mai repede decât cele anticipate. Acest lucru poate fi un mare avantaj fata de vânzator în considerare pe care le primesc de numerar chiar a doua zi dupa apropiate licitatiei.

Licitarea Începe-Ca curând factura este postate, cumparatori (Acreditat institutionale Investitorii din întreaga lume pot licitata pe cele care îndeplinesc criteriile lor investitii. Printr-o aplicatie desktop descarcate la computerele lor, cumparatorii pot suma licitata în timp real si vânzatori poate viziona actiunii competitiv vii din lor pupitru 24/7.

Licitatia Închide-Licitatia se încheie în momentul desemnat de catre vânzator sau atunci când "buyout Pret" este selectat - dupa cum sa mentionat mai sus. În acest moment, cel mai mare ofertant care îndeplineste conditiile stabilite catre vânzator câstiga licitatie. De "buy-out Pretul" este foarte similar cu "cumpara-l acum" optiune pe eBbay. Daca, din anumite motive exista nici o oferta de pret câstigatoare, vânzatorul nu este obligata sa vânda.

Transfer Electronic de Fonduri-Toate tranzactiile, transferurile de fonduri si remitentele sunt administrate de catre piata licitatie, cu dreapta prin procesare. Când o licitatie închide, vânzatorul va primi suma avans zi foarte urmatoare.

Un alt avantaj de a vinde facturi dvs. restant de pe acest piata online este de confidentialitate. Clientii dvs. nu sunt niciodata notificate de participare dumneavoastra sau ca creante s-au vândut. De asemenea, identitatea cumparatorului este pastrat privat, cât si. Vânzatorul primeste lor în numerar rapid si eficient, dar nu stie cumparatorul (e) care au achizitionat-l ..

finantare Maturizeaza Business-lucru capital utilizând aceasta solutie online flexibile si rapide inspira întreprinderile mici si mijlocii sa ia calculate riscuri sa creasca afacerea lor. Acces rapid la capital de lucru da-le libertatea de a dezvolta afacerea lor, cum cred de cuviinta stiind ca au o sursa sigura de capital de lucru atunci când au nevoie.

Fie ca este un nou echipamente sau un avans la un depozit de alta parte, tinând avantaje de oportunitati ia bani. Reinvestirea ca capital de lucru înapoi în afacerea dumneavoastra poate duce în cele din urma la succes chiar mai mult.

Mici si întreprinderile mijlocii au fost limitate în optiuni lor de finantare a afacerilor în trecut. Cu aceasta alternativa si inovatoare care au acum posibilitatea de a obtine flexibilitate, control si acces rapid la numerar atât de necesar.

Ea depinde de ei pentru a deveni constienta de ceea ce este acolo si apoi sa aleaga mai buna optiune care îndeplineste finantarea nevoilor lor. Când fluxul de numerar este necesara rapid, cu flexibilitatea si securitatea, de vânzare cu conturi de încasat prin licitatie este o situatie win-win de toata lumea.

No comments:

Post a Comment