Solutii pentru Puzzle de finantare de afaceri

Comparatia de finantare a micului business la un puzzle care nu este menit sa diminueze importanta critica a succesului de catre proprietarii de afaceri atunci când se confrunta cu dificultati cu creditorii comerciali. Scopul mai practice pentru folosind un analogie puzzle în acest articol este de a ajuta descrie un capital altfel lucru complexe si situatia finanta comerciale în un mod mai înteles. Miza comerciale curente împrumut pentru debitori comerciale sunt ridicate deoarece supravietuirea
În utilizarea o comparatie puzzle, aceasta analogie ofera o ocazia sa evalueze comerciale puzzle credite (un climat provocator împrumuturilor comerciale) ca ceva care testele ingeniozitatea întreprinderile mici sa rezolva. Când revizuirea mic curent mediul finante afaceri, un numar crescând de debitorilor comerciale sunt compararea ceea ce sunt gasirea sa un puzzle cu piese împrastiate pretutindeni. Descrierile continua a finantare comerciale în termeni de rezolvarea un puzzle ar trebui sa ofere o reflectare rezonabila a problemelor subiacente care nu pot fi ignorate de un împrumutat afaceri prudenta. Confuzia crestere reprezentate în interactiuni mici proprietarul afacerii cu banca lor actuale privind optiunile disponibile afaceri finantarea este nicio îndoiala asemenea reflectate de astfel o analogie.

Experienta recenta de debitori multi comercial cu bancherul afaceri seamana, probabil, un nivel în continua schimbare de dificultate pentru un puzzle mici deja confuz finante afaceri. Ea a devenit o experienta comuna pentru banci sa preia doua luni pentru un proces capital finantare lucru care ar trebui realist completate în trei saptamâni sau mai putin, si în multe cazuri chiar atunci creditor nu completeaza procesul pentru furnizarea capitalul solicitat lucru activitatii care a fost asteptare fara nici constientizare ca finantarea ar putea sa nu fi finalizate. Sugestii ca creditorii comerciale au denaturat ceea ce este necesar sa finalizeze împrumuturilor comerciale sunt emergente în rapoartele prea multe pentru debitori sa ignore.

Pentru un numar ani finantare majoritatea afaceri a fost mai complicat decât debitorilor seama. Evenimentele recente au facut aceste complexitati mai evident principal deoarece rezultatele eventuala au schimbat asa drastic. Este situatii ca cele mentionate mai sus ca împrumutatorii de afaceri determina sa simta ca unele dintre piesele de puzzle necesare au fost eliminate de la bord. În vigoare ca este exact ceea ce sa întâmplat în multe cazuri deoarece bancile putine sunt ofera acum finantare afaceri mici. Când aceasta întâmpla cu banca ca o afacere are anterior invocat pentru lor mici finante nevoile afacerii, un proprietar de afaceri este într-adevar probabil sa simti ca daca piesele comerciale puzzle finanta au disparut.

Prin continuarea analogie puzzle, exista doua optiuni practic pentru debitori comerciale sa analizeze si sa analizeze. Mai întâi, intr-o abordare care poate conduce la un puzzle mic finante de afaceri, care va implica "bucati mai putine", daca executat succes, proprietarii de afaceri ar trebui sa evalueze potentialul pentru o reducere a cerintelor lor datoriile comerciale. În al doilea rând, prin cautarea unor surse de alternative de creditare comerciala, întreprinderile mici ar trebui sa încerce sa gasiti piesele "lipsa". Ca în orice business complexe situatie de finantare, atât din acestea (precum si orice alte realista alegeri comerciale de împrumut) ar trebui sa fie complet revizuite cu ajutorul unui expert cu experienta.

No comments:

Post a Comment