Biblice Întelesul financiare Libertatea

Acest articol este mergi la trata cu modul a gestiona finantele dvs. conform învataturile biblice. Fiind un crestin este dificila din lume, astazi, de fapt, a fost întotdeauna dificila, azi sau în trecut. Daca locuiti în Statele Unite ale Americii, familia ta are nevoi si dorinte care sunt de natura materiala. Este foarte usor sa obtii prinsi în "mentinerea pasul cu Ionestii" sindromul.

Tu participe probabil biserica cu familiile ca conduc masini misto si camioane, traiesc în casele frumos în< cartierele frumos, si purta haine frumos. La exterior se pare ca desi toata lumea este de a face bine financiar. Totusi, majoritatea dintre noi nu proprii efectiv toate aceste lucruri frumos, compania banca, societate de finantare sau card de credit este proprietarul real, pana ajungem le platit off oricum.

Daca nu esti unul dintre putinii, va aflati în aceeasi barca. Daca ati pierdut dreptul dumneavoastra venitul acum doriti putea continua stilul tau de viata? Daca nu, atunci ai nevoie pentru a face unele ajustari în modul în care îti gestionezi banii. Puteti avea toate aceste lucruri, este ca nu stiti cum sa le fara a fi în datoriei pâna la gat.

stil financiar Religioase Libertatea, este singura modalitate sa plec! Creatorul noastra vrea noi sa avem abundenta, si putem daca reusim finantelor noastre urmatoarele biblici strategii Întelesul.



Exista o zicala, si cred ca este din Biblie, "împrumutatul este sclav pentru creditor".

Nu este Libertatea pâna când nu mai sunt sclav.

No comments:

Post a Comment