Marea Britanie bani 2010 - noi stimulente pentru deponenti

În timpul de ori în curs de recesiune este din ce în ce mai importanta pentru a pune un pic de bani distanta în fiecare luna, pentru a asigura securitatea financiara pentru viitor. În ciuda de confirmare generala în rândul publicului din Regatul Unit ca acest lucru este un obicei logica si rationala de a intra in, acesta are în mod clar a fost dificil pentru ca bancile sa fie în masura sa ofere stimulente mare pentru depunatori potential de a deschide un cont.

Putin un motiv pentru a salva a
Totusi, stimulente pentru a salva sunt pe orizont, iar Ramâne întrebarea daca aceste modificari sunt un semnal pozitiv pentru economia Marii Britanii. Primul grup de depunatori potentiali sa beneficieze sunt cei care sunt în vârsta de peste 50 de ani. Acestea vor fi permis acum sa depuna pâna la £ 10,200 (jumatate în jumatate numerar in titluri si actiuni) în duty-free individual conturi de economii (ISA) - o suma pe care a crescut de la £ 7,200. Majorarea va fi disponibil pentru oricine altcineva, dupa 4.06.2010.

Desi schimbarile nu s-au observat un raspuns pozitiv din toate colturile mass-media (Soarele descris modul în care pensionarii "nu va fi sentimentul benefit mult daca declaratiilor lor ISA sunt atât de mici, oricum"), aceste modificari anunta cel putin o oportunitate de crestere han pentru furnizorul celor dornici de a salva dar nu erau siguri de unde sa pus lor în numerar - si fiecare va fi dornici de a permite diferitelor optiuni AIS de a se diferentia de viitor.

În afara de ISA, conturile cu rata fixa sunt înca oferind cele mai bune se întoarce for deponenti, însa - asa cum este cazul cu ISA - trebuie sa fie pregatit sa te las cash închis pentru o perioada de timp a obtine cel mai bun din ea. Asa-numitele "Remarca conturile de economii" sunt adesea o buna modalitate sa-si sacrifice o parte din interes va suporta peste un termen pentru a beneficia de o oarecare flexibilitate suplimentare - dar ca orice decizie de bani în acest moment, este întotdeauna cel mai bine sa caute si de a face prima dvs. de cercetare.

No comments:

Post a Comment