De ce Get Rich mai bogate, EEG Poor mai sarace & Orientul clasa Stay blocat în Recesiunile

In functie de statutul dumneavoastra economice, aveti fie timp de viata ta, lupta pentru a supravietui, sau frustrat de stagnare si incapacitatea de a face ceva. Right acum, art.hot bogat sunt ca copiilor în un magazin de bomboane gratuit. Cei saraci se lupta sa pastreze copiii lor hranite si teama sa devina fara adapost. Mijlocul-clasa sunt încearca sa tineti pe locuri de munca lor, banii acestea salvate, si sa se deplaseze spre bogatiei si departe de casa saraci. Deci, de ce 3 seturi diferite
Get Rich Richer

Cele cu privire avere la bani ca fiind în abundenta. Ei înteleg ca banii vine sa le prin furnizarea de produse sau servicii pe care oamenii doresc sa cumpar. Deci, ele servesc ca multe persoane posibil, ca sunt dispusi sa furnizeze le dolari doresc sa mentina statutul lor economice. Cei bogati nu cheltuiesc ... care investesc. Cheltuielile epuizeaza bogatie în timp ce investi creste ea. Aspectul bogat pentru oportunitati de a primi venit rezidual - bani care vine de la un produs, serviciu sau de investitii care este setup doar o singura data si sa le plateasca peste si peste din nou la o baza reziduala. Face bogati bani in timp ce dorm. Contrar credintei populare, cei bogati, uite, de asemenea, pentru fiecare afacere posibila. Ei nu plateasca pretul integral. La bogati, totul este negociabil.

Deci, ce face face bogati în timpul unei recesiune? Ei investeasca în afaceri numeroase low cost si francize care sunt acum disponibile. Ei angaja cei mai buni si mai luminoase talentul la o reducere, pentru ca locurile de munca se limitate. Ei cumpara proprietati de investitii în timp ce pretul este în partea de jos piatra. Ei concentra continuu asupra cresterii capacitatii lor de a profita de preturile de astazi scazut, astfel ca, atunci când a ciclului prosperitatea vine dupa recesiunea, ele poate colecta de bani mai mult posibil de la oricine altcineva. Ei cumpara de investitii în timp ce acestea sunt de la punctul cel mai mic si le vânda înainte de vârf la punctul cel mai înalt pentru a bloca în câstiguri. Acesta e bogat mai multe surse de venit.

Cei bogati cumpara, de asemenea, dar ei cumpara diferit. În acest recesiunea, exista oferte incredibile pe automobile ca un exemplu. Prin urmare, fac una din cele doua lucruri. Ei fac de cumparare la o reducere severa, sau investi intr-o afacere, asteptati sa aiba suficient profit din aceasta afacere pentru a cumpara masina, si apoi an de an continua sa profite de aceasta activitate. achizitii Multi de bogat sunt de asemenea bine gândit pentru a este valoarea de revânzare în timp. Creditul utilizarea prospere atunci când rata de rentabilitate este mai mare decat rata de interes care sunt percepute. Acest lucru înseamna ca au de bogat este abilitatea de a profita de bani imprumutati.

La bogat, o recesiune este plina de sanse si de avere si mai mult în viitor.

Get Poor mai sarace

Cei care sunt uita proasta la bani ca întotdeauna fiind în aprovizionare scurt. Acestea vederea bani ca fiind numai atât de mult, iar ei nu poate obtine destul de mult. Bani pentru saraci este supravietuirea de zi la zi. Singura modalitate de bani poate fi adus este ora de ora ... bani schimbate pentru munca grea pe o anumita perioada de timp. Ele ora comerciale contra dolari. Problema este ca nu exista timp, doar atât de mult o persoana care poate lucra fizic. Prin urmare, exista o limita de câti bani o persoana sarace pot câstiga acestei strategii.

Cei saraci nu investesc ... ei petrec. Chiar si atunci când exista bani in plus, acesta trebuie cheltuit înainte de a apare ceva pe care le adopta departe. Persoanei saraci, niciodata bani creste si mereu scade. Asemenea, nu exista un astfel de lucru ca o sansa în viitor. Ce este mai valoros este de bani in mana azi. Deci, a conceptului de investitii, cu întârziere satisfactii si profitul sunt idealurile ca doar pare sa lucreze pentru foarte putini oameni.

Atunci când la cumparaturi, cei saraci sunt deseori limitate la cartierele lor ca urmare a lipsei de transport. Surprinzator, produsele alimentare pot costa uneori mai mult în cartierele mai sarace decât în cartierele bogate si clasei de mijloc! Unii oameni saraci sunt dispusi sa cheltuiasca banii si pe face ele însele ca si cum ar avea bani mai mult decât sunt în realitate nu. Prin urmare, multi în comunitatile sarace cumpere hainele cele mai scumpe, care au nici o valoare de revânzare, si bijuterii, care este un cost scufundat (ele nu vor profita de aceasta achizitie la o data ulterioara).

În timpul unei recesiune angajatorii celor saraci tind sa reduca orele lor sau eliminarea de locuri de munca complet. Din moment ce multi oameni saraci au limite joase de credit pe carduri de credit sau ruinate de credit de la abuzurile de credit trecut, nu poate avea credit ca un spate sus plan. Prin urmare, în timpul unei recesiunea, sarace au o sansa mare fata de oricare alta grupa de a gasi ele însele persoanele fara adapost si înfometati.

La saraci, o recesiune este plin de mizerie, cu mizerie mai mult de a veni în viitor.

Orientul Mijlociu-Class Stay Stuck

Cei din privirea clasei de mijloc la bani ca o marfa instabil - uneori, este din belsug si alte ori în scurt de aprovizionare. Ei nu comertului neaparat ore pentru dolari, cât mai multe în au clasei de mijloc locurile de munca cu salarii si bonusuri sau sunt liber-profesionist. Cu toate acestea, ele sunt, de obicei traiesc aproape de salariu to cec. Ei tind sa aiba casele frumos, masini, si hainele. Ei tind sa mearga pe anumite vacante foarte frumos o data sau de doua ori un an. Ele pot lua masa în oras, la restaurant dragut din când în când. Totusi, ele sunt mereu în pericol sa piarda totul.

Mijlocul de clasa atât investeste si cheltuieste banii. Acestea întelege conceptul de a investi si a vedea este valoarea ca fac bogati. Chiar înainte de acest recesiunea, multe din clasa medie au fost bucura de investitii care parea a fi ridicate într-o economie de peste-umflata. Ei continuat sa cumpere de investitii la preturi mari în timp ce asteapta ca valoarea acestor investitii sa continue sa mearga în sus. Alte cuvinte, au cumparat ridicate. Atunci când piata a început sa se prabuseasca, iar valoarea investitiilor lor au început sa ajunga la fund rock, multe din clasa de mijloc a început sa-si vânda investitiile. Au facut acest lucru pentru salvarea cel putin o parte din banii lor. Efectul net, desi este faptul ca au vândut mici. La profit, ar trebui sa cumpere scazut si vinde ridicat. Ei au cumparat de mare si vândute mici, care este formula de blocare a pierderilor.

La mijlocul clasa cheltuieste modul saraci face. Ele cheltuiesc veniturile lor si bonusuri de pe mai multe "chestii" care nu va reveni un profit pentru ei. Ei salva printr-un plan 401K, apoi imprumuta împotriva sa de a cumpara un mai mare decât este necesar casa sau masina de lux. Ei simt confortabil în platilor lunare, si credit este extrem important pentru puterii de cumparare mai.

În timpul unei recesiunea, clasei de mijloc se concentreaza asupra protejarii ceea ce au. locurile lor de munca sunt în pericol de a fi pierdut. afacerile lor sunt în pericol de a iesi din afaceri. Ei pot avea un flux de venituri, dar este dintr-o singura sursa. INVEST clasei de mijloc, ci asteapta dovada sociale de la altii inainte de a investi si pot pierde adesea calendarul ca au bogate. Sens, investi bogat la un cost mai mic decât clasa de mijloc. Clasa mijlocie poate, de asemenea, extinde peste de investitii sau cheltuieli mai mult decat pot pierd în conditii de siguranta. Bugetul de mijloc clasa este bazata pe abilitatea lor de a plati minime credit. Cu toate acestea, daca sursa lor venit este pierdut, au gasit rapid la rândul lor sub apa.

La clasa de mijloc, o recesiune este un moment de teama mare si incertitudine. Deci, frica de a fi sarac care devin excesiv de conservatoare, la locurile de munca, ceea ce îi face nu reusesc sa iasa în evidenta. Deci, frica pierde multi bani, acestea nu investesc la un moment dat, atunci când este cel mai accesibil si profitabil sa faca acest lucru.

Deci, ce facem acum?

Indiferent de ce clasa ta economice este, trebuie sa modificati prima perceptia dumneavoastra daca doriti sa modificati conditiilor economice. Ce va concentrati asupra determina realitatea voastra. Deci, se concentreze pe gasirea de oportunitati, si nu pe pierdere potentiala. Focus pe care doriti sa fie dupa recesiunea, si nu pe gândul ca trebuie sa stai unde esti pentru totdeauna.

întreprinderi Multi mare s-au nascut cu bani putini sau nu, o idee buna si un site web în timpul unei recesiune. parteneriate Multi mare s-au format cu o persoana cu pasiune si ideea de potrivire cu o persoana cu banii si convingerea ca se poate lucra. Multi oameni s-au ridicat de saracie la bogatie, deoarece acestea s-au saturat sa fiind mereu o decizie departe de a fi dintr-un loc de munca.

Stiti ca puteti lua masuri de azi sa se pregateasca pentru ciclul de prosperitate, care urmeaza de recesiune. Stiti ca puteti sa ia masuri astazi pentru a se asigura ca, atunci când recesiunea urmatoare vine pe aici, sunteti pozitionate pentru a beneficia de aceasta în loc de a deveni o victima a acesteia.

No comments:

Post a Comment