Ratele dobânzilor "ar putea intra de un punct"

având în vedere împrumuturi People poate fi încântati sa aflati ca un expert anticipeaza o scadere major în ratelor dobânzilor de catre sfârsitul acestui an.

Howard Archer, economist-sef european si Marea Britanie pentru Global Insight, a declarat ca organizatia sa anticipeaza ca ratele vor scadea la 4,5 la suta, pâna la sfârsitul anului si pâna la patru la suta in prima jumatate a anului 2009. El a facut avertizeaza ca Aceasta predictie are la baza presupunerea ca Marea Britanie vor evita re
Acest lucru ar putea fi o veste chiar mai bine pentru oameni având în vedere un împrumut personal sau Marea Britanie împrumut securizat ca urmare a crizei creditelor, multi furnizori de împrumut pus costul de creditare lor. La începutul acestei luni, consultanta financiara Fool site-ul a avertizat ca unul din opt posesorilor de carduri de credit au avut limita lor de cheltuieli taiate ca bancile sa raspunda la criza creditelor. Cu toate acestea, daca domnul Archer corecta atunci este posibil, costul împrumuturilor respective ar putea veni jos.

Britanicii poate lua în considerare un credit pentru un numar de motive, inclusiv de consolidare a datoriei. Some debitorilor existente ar putea gasi chiar ca un împrumut noi ar putea reduce costul împrumuturilor lor. La inceputul acestui an, site-ul financiar Moneyfacts sfaturi sugerat ca o consolidare putea taia factura interesul de împrumut unui debitor totale, precum si reducerea platilor lunare.

Un purtator de cuvant pentru organizarea a declarat: "consolidarea datoriilor pe la una de împrumut se poate dovedi solutia ideala". Moneyfacts a explicat ca, desi la un zero interes card de credit suta este o modalitate buna de a reduce cheltuielile cu dobânda de împrumut, acesta poate fi periculos pentru clientii care nu sunt puternice voluntar suficient pentru a face rambursarile lunare.

În plus, o astfel de solutie functioneaza doar pentru sume mai mici, se adauga. Cu toate acestea, în ultimele câteva luni nu trebuie sa fi fost la fel de usor de a gasi un împrumut personal cât ar putea fi daca reducerea ratei apare. Purtatorul de cuvânt al Moneyfacts sugerat la începutul lunii: "Restrângerea creditului a determinat pe piata credit de nevoi personale pentru a strânge, creditori au retras de pe piata si ratele au înregistrat o crestere continua pe parcursul anului 2007".

Deci, daca ratele fac parte, se poate face în urmatoarele câteva luni o data ideal pentru cei care considera creditelor pentru creditor abordarea lor. Nu este vorba doar de la Global Insight domnul Archer prezic o scadere a ratelor, Jonathan Loynes, economist la Capital Economics din Marea Britanie, prezice comisiei politica monetara (MPC) va anunta o reducere sfert de punct atunci când acesta face decizia sa de saptamâna viitoare.

Luna trecuta, MPC a ales sa nu schimbe ratele dobânzii la rata de 5,5 la suta le-a adoptat în luna decembrie. A avertizat ca poate fi cu câteva luni înainte de bani a reveni la normal conditiile de piata, subliniind ca incertitudinea globala continua.

Ea poate fi o veste buna doar pentru consumatori în cazul Bancii începe reducerea ratei de baza. Daca o persoana este un împrumutat doresc o nou împrumut pentru acasa îmbunatatiri sau cineva cu datorii existente care vrea sa-si consolideze pentru usurinta si costuri reduse, o rata de baza redusa reduceri costul creditului.

împrumuturi de consolidare poate fi de asemenea potrivit pentru cei care, poate din cauza a crizei creditelor, s-au gasi într-o situatie financiara neviabila. Un studiu recent a relevat de Chiltern oameni sunt cele mai susceptibile de a lupta cu managementul banilor lor.

No comments:

Post a Comment