Comisioanele de cont curent

În prezent, ne sunt date multe variante de conturi curente si fiecare dintre ele are caracteristici diferite. Înainte de deschiderea unui cont, trebuie sa faci comparatiilor în ceea ce priveste rata interesul lor precum si taxele si sanctiunile pe care le poate suporta în tranzactii bancare diferite.

Aici sunt cele trei comune a taxelor pe care bancile le impuna depunatorii cont afaceri:

Daca contul dvs. scade sub soldul minim necesar

Cele mai multe banci stabili un sold minim în contur
Aceasta taxa se aplica, de asemenea, la conturile de afaceri, care face uz de un descoperit de cont, care este de asemenea acorda un termen special. În cazul în care te duci dincolo de overdraft minim necesar, un interes lunar va fi perceput bazeaza pe soldul dvs. descoperire de cont curent. Cu cât mai mare suma pe care ati descoperit de cont, cu atât mai mare va percepe bancilor dobânzi de tine. Dobânda poate fi ridicat daca nu pune un plafon descoperit de cont pe dumneavoastra.

Este întotdeauna frumos pentru a solicita acest tip de informatie atunci când doriti sa deschideti un cont curent. Evalua capacitatea dumneavoastra în mentinerea echilibrului necesar cont minime.

Preconizate taxe

Nu sunt alte banci care percep comisioane anuale sau lunare de servicii pentru a deponentilor în contul sau de afaceri si altele colecta taxe de la tranzactia different ca depunatorii lor face.

Daca va aflati în procesul de a gasi dreptul de cont curent pentru tine, vezi sa-l ca aveti mai multe optiuni si sa faca comparatii cap la cap pentru ca dumneavoastra de a alege cea care poate satisface cerintele si asteptarile dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa stii cum poti minimiza ca taxele pe care o pute în fiecare tranzactie pe care le faceti.

Daca beneficia de afaceri cont caracteristici speciale

Alte banci ofera caracteristici diferite, pe care ati putea dori sa atasati la contul dvs. curent, dar nu toate caracteristicile gratuit. Daca doriti sa beneficieze de caracteristici, ar fi bine sa te întreb se va percepe o anumita suma sau nu.

unitatilor financiare sunt bun la atragerea oamenii sa beneficieze de promotii sau adaugat caracteristici pentru scopuri profitului. Dar, înainte de ai fermecat cu aceste caracteristici speciale, va trebui sa asigurati-va ca puteti maximiza utilizarea acestuia si ca veti beneficia de ea, astfel încât banii nu vor fi risipita.

No comments:

Post a Comment