Diferite tipuri de obligatiuni

Înainte de a investi pe piata obligatiunilor, unul trebuie sa cunoasca diferitele tipuri de investitii de obligatiuni. Functie de emitentii, exista o varietate de obligatiuni disponibile pentru investitii. Fiecare unul dintre ei are seturi proprie de riscuri si recompense.

Enumerate mai jos sunt unele tipuri importante de obligatiuni disponibil în piata obligatiunilor SUA.

Obligatiuni municipale:

Acestea sunt titlurilor care sunt emise de state, orase, judete si alte entitati guvernamen
Trezoreriei SUA a Valorilor Mobiliare:

Aceste obligatiuni sunt emise de guvernul federal SUA. Exista trei tipuri diferite de titlurilor emise de Trezoreria SUA. Acestea sunt facturile, note si obligatiuni. Fiecare una din aceste difera în termeni de data scadentei. SUA piata Trezoreria Securities este cel mai mare si cea mai lichida piata din lume si a investitiilor pe aceasta piata sunt considerate a fi cea mai sigura.

Mobiliare corporative datorii:

Aceste sunt obligatiile datoriei emise de societatile în scopul generatoare capital si operare fluxul de numerar. Aceste societati pot fi fie publice sau private. Fondurile generate prin vânzarea obligatiuni sunt folosite de companii pentru a construi infrastructura, fabricatie facilitati sau chiar achizitionarea de echipamente.

Ipotecare, Asset-garantate Mobiliare (MBS / ABS):

Aceste valori mobiliare sunt emise de institutii financiare pentru a finanta achizitiona împrumutatului de acasa sau alta proprietate imobiliare. Când cineva investeste în MBS / ABS, el / ea este de fapt cumparare un interes în un grup de ipotecare, carte de credit sau împrumuturi auto.

No comments:

Post a Comment