Offshore Merchant Contul Ghidul de a Protejarea dvs. online Reputatie

Daca aveti o afacere risc ridicat ca are o conturi offshore comerciale, modul în care consumatorii le vedea este cruciala pentru a mentine vin banii "inch

Internetul poate face pauza sau afacerea dumneavoastra. Când aveti o afacere de mare risc, cum ar fi adult, de servicii de escorta, telemarketing, de calatorie, farmacie on-line, multimarketing, sau la nivel înalt, si similar, efortul de a face sa arate bine este de doua ori în comparatie cu cele care fac parte din risc scazut categorie.

<
Ironic cum poate parea, dar oamenii tind sa multimea mai mult într-un loc atunci când exista tragedie, drama, controversa, si sentimentul de necunoscut. Sentimentul de a merge la înveselitor necunoscutului atrage oamenii sa dea totul de toate. Acest lucru poate fi privita ca în cazul clientilor care ramân fideli întreprinderilor cu risc ridicat.

La fel, se simte mai bine daca stiti ca oamenii vin în deoarece stiu ca se bazeaza pe lucrurile bine produsul sau serviciul dvs., nu din cauza unui scandal sau o notiune controversate.

Cuvântul de pericole gura

Înainte de a da ce puteti face pentru a pastra produsele venind, este benefic sa stie ce poate conduce la prabusirea reputatia online. Anii de efort poate fi zdruncinata de mesaje într-un blog, comentariile rele pe forumuri online sau pe forumuri, si recenzii critic. opiniile clientilor dvs. sunt afectati de cuvinte de semenii lor, webmasteri, bloggeri, iar autoritatile autoproclamate de afaceri.

Strategii de PR

In lumea reputatia cibernetice, tu chiar nu stiu cine a face cu tine, acest lucru se datoreaza faptul ca toata lumea este acoperita cu pseudonime si sunt umbrite de profile facut-up. Ca, spun ei, sa pastreze prietenii apropiati, ci sa pastreze vrajmasii vostri mai aproape. Urmarirea este cheia pentru prevenirea dezastruoase publicities pentru afacerea dumneavoastra. considerare Deci, aici sunt comerciant offshore notele lui despre ce anume sa mentina ochii pe:

functionarea globala a companiei dvs.



Informatii despre competitorii dvs.



informatii despre afacerea dvs. "industrie

Web ceas

Daca va aflati in arena cibernetice pentru a proteja reputatia dvs. online. Deci, jos sunt pasii pe care pot lua sa va asigurati ca aveti o impresie cibernetice postive:

Monitorul de ora

- Fiecare minut conteaza când vine vorba de Internet.



RSS personalizate Crearea feed-uri cu cautari de cuvinte cheie ca baza

- Utilizeaza Technorati.com, Icerocket.com, de pe Google.com / blogsearch, Yahoo News,! Stiri Google, MSN Stiri si Blogpulse.com



Înscrieti-va pentru avertizari

- Crearea conturi în google.com / alerte si alerts.yahoo.com pentru a obtine mai târziu asupra a ceea ce se intampla in industrie, plus puteti filtru ce tip si cum puteti primi actualizari.



Monitorul postari pe forumuri si grupuri

- Forumuri de pe care puteti monitoriza îndeaproape sunt BoardReader.com, ForumFind.com, Big-Boards.com, BoardTracker.com, iVillage, Yahoo Message Boards, MSN Money. Grupa demn de atentia includ grupuri Yahoo, AOL Grupuri, Grupuri MSN, Google Groups



Profitati de Keotag.com pentru a cauta în întreaga tag-ul blog motoarele de cautare blog multiple.


Determinati stiri care influenteaza afacerii dvs. pretul pe bursa.

- A fost lansat recent site-ul Google Finance va ajuta sa analizati ce povesti au aparut la orice miscare anumit pretul pe bursa.

Mai bine în conditii de siguranta decât sa regretati

La sfârsitul zilei, cel mai eficient mod de a pastra un reputatie online bun este de a utiliza toate resursele de web, de asemenea. Word de gura prin intermediul cibernetice lume are o multime de rabdare si monitorizarea si aplicarea de strategii, de asemenea. Afacerea dumneavoastra este considerat deja cu risc ridicat, cu un cont de comerciant offshore o impresie pozitiva poate face un efort cu risc ridicat demn de toate initiativele osteneala.

No comments:

Post a Comment