Criza financiara americana - Fiat Bani

Ce au început cel mai recent a fost criza financiara americana, Fiat Bani, stii ce vorbesc despre. Mickey Mouse bani. Cartea, doar stand înapoi câtiva metri si ia o privire la chestii ....

Da, este doar de hârtie, daca acestea nu sa imprimat atât de mult de aceasta lucrare Poate ca ar fi ceva valoare.

Desi au fost la el, stai pe spate si sa ia o privire în jur camera sunteti în acest moment în timp. Vrei sa vezi ceva de valoarea pe care puteau vinde sau de comert, daca cazut pe vremuri gre
moneda Fiat este de hârtie si cerneala ca ordinele de guvern sa accepte ca plata pentru bunurile si serviciile. Ei au propriile banci (banca centrala), de imprimare banii de hârtie, bani care nu este sustinuta cu nimic. Toate filtrele acest document prin economia, provocând mai multe cereri de hârtie pe resurse limitate, aceasta lume are de oferit. Acest lucru conduce la cresterea preturilor si a inflatiei cauze, ceea ce înseamna inflatia este cauzata de catre bancile cenral.

Politicans and bancher traiesc mare pe porc, restul dintre noi trebuie sa ne facem de trai la fel de greu. Ma uit la SUA si a vedea politicans bancherii si încearca sa-i spuneti oamenilor pe care îi stiu cel mai bine cum sa obtineti economiei din mizerie este inch mizerie au creat prin lacomie.

Dar bancile centrale sustin ca se lupta infation, ma uit la actiunile si cred ca nu.

Cred ca ai nevoie de aur si argint. continutul Casa ta nu sunt mobile, si atunci când aveti nevoie sa fuga din cuiburi în graba, calatorind lumina este un avantaj.

Daca aveti întrebari cu privire la articolul de mai sus, va rugam sa introduceti un comentariu.

No comments:

Post a Comment