Is Datoria Limitele de trecere?

Toata lumea vrea sa traiasca o viata buna, cu ultimele lux disponibile. Oameni încep prin luarea unei datorii putine si treptat datoriile luate merge pe cresterea. Cumpere lucruri pe credit le permite tinerilor sa cumpere casa prima lor, vehicul, etc, dar este esential sa stii de unde sa traga linia. Nu trebuie sa va cufundati în datorii atât de mult ca va ajunge în stare de faliment încercarea de a le achita. Iata câteva indicii care vor ajuta pune suma pe care o datorez în perspectiva si sa st
De o parte, chiar posibilitatea de a plati toate dvs. ratelor lunare nu înseamna ca sunteti confortabil plasate. Ar trebui sa încerce sa acorde o mult mai mari decât valoarea minima prevazuta suma. Numai acest lucru va elimina datoria mai repede. Daca cartea dvs. de credit si alte datorii a alerga în decenii imaginez cantitatea de bani sa fie platite sub forma de interes.

Daca aveti datorii carduri care nu pot fi achitat în aproximativ 3 luni, datorii sunt prea ridicate. Suma pe care sunt platiti ca dobânda ar fi putut fi cu usurinta salvat si depozitate într-o si a câstigat banca va intereseaza, în crestere, astfel averile tale. Aceste datorii sunt prea mult de o povara asupra finantelor dumneavoastra.

Daca toate venitul dumneavoastra merge lunar la plata datoriile dumneavoastra nu va fi capabil pentru a salva mod adecvat. Puteti avea de a face chiar si achizitii banal ca bacanie de pe carduri magazinului dvs., în ciuda rata mai ridicata a dobânzii. Daca ati gasit venitul dumneavoastra nu sunt suficiente pentru a satisface datoriile dvs., este un indiciu clar al datoriilor au trecut limita de dorit.

Unele semne alte mai evident de a lua datoriilor excesive sunt:

· Dvs. este greu sa tina o evidenta a datoriilor si sumele lor.

· Dvs. sunt refuzate de credit.

¨ cecuri problema saritura.

· Veti primi apeluri continuu din partea creditorilor dumneavoastra.

· Cardul dvs. de credit a fost suspendata.

· Dvs. poate privi sau a ascunde achizitii dvs. de la partenerul tau.

Daca observati aceste intamplari din viata ta, este timpul ati taiat în jos pe datoriile dumneavoastra.

Cea mai eficienta cale de a scapa de ele este de a formula un buget realist. Pavel Petrea Luarea in toate sursele de venituri si cheltuieli. Planul, astfel ca cheltuielile dumneavoastra nu depasesc venitul dumneavoastra si poti salva o cantitate suficienta la plata ratelor lunare. Este imperativ apoi sa ramânem la acest buget si sa îndeplineasca obiectivele necesare.

No comments:

Post a Comment