Afirmând Money

Crearea abundenta este, probabil, cel mai fierbinte subiect pe Internet. Fie ca va cautati pentru a porni o afacere de la computerul de acasa sau încercarea de a payoff dvs. de credit ipotecar în timp sa se pensioneze cu confortul, toata lumea pare interesat de modul în care pentru a obtine mai multi bani. Exista o crestere personala si lectii de crestere spirituala implicata în crearea bogatiei care s-au simplificat. Majoritatea oamenilor au Problemele legate de bani pe care le provoca sa se bl
Început, sa ne uitam la ce avem nevoie, chiar afirmatii. Multi dintre noi s-au învatat ca bani este radacina tuturor relelor. Citat reale ar trebui sa citeasca, "iubirea de bani este radacina tuturor relelor". , Da, lacomia este subiectul reale, nu cantitatea de bani in contul cuiva. Indiferent de motiv, lectia despre lacomie au fost predate toate gresit si oameni cred ca banii si prin ea însasi este rau. Banii sunt pur si simplu un mijloc de barter, un sistem de comert. Voi comertului tu un pui pentru o rochie noua. Ne sunt de acord sa swap de bani de hârtie sau monede crea un echivalent al schimburilor comerciale nu, astfel încât sa aiba de a lansare pui si rochii jurul cu noi. Banii sunt doar un mijloc de a crea meserii. E, de asemenea, o modalitate de a salva pâna pentru mai târziu. Iti dau un pui astazi, dar vreau merele, atunci când le recolta din copaci în aceasta toamna. Bani pot fi acumulate catre o afacere mai. Am lucrat tot pantofi de ani face pentru întregul sat, astfel încât acestea vor veni toate ajuta-ma construiasca o casa noua mea în aceasta vara. Spunând ca de bani este radacina tuturor relelor e ca si cum spune ca bunurile si serviciile de comercializare este rau. Trading este de tranzactionare, este într-o cooperare format numeric. Nimic mai mult nimic nu mai putin.

Un alt concept care multi dintre noi sa se dezvata este ideea ca este foarte greu sa câstige un trai sau este foarte greu sa adune nici un fel de avere. Personal, am auzit pe tata spunându-mi toata copilaria mea ca "Lucrurile sunt mult mai greu atunci când iesi în lumea reala." Adevarul fi cunoscut, nimic în viata mea a fost atât de dificila ca a fost copilaria mea. De cincisprezece ani prima dupa ce am plecat de acasa tatal meu, am avut de a lucra foarte greu sa faca fiecare banut din cauza asta e ceea ce m-am gândit a fost modul crescut de a face ea. Am un prieten care a fost ridicat pe gândire exact opusul. El a fost încurajat ca un copil care a fost complet capabile de a face bani cu sau fara nici o fantezie colegiu de grade si astfel. Rezultatul este ca a avut mereu bani si fluxurile de intrare si de iesire din mâinile sale destul de liber. El a construit o afacere chiar de la sol pâna la prima incercare sa pentru ca niciodata nu a dat seama el ca trebuia sa esueze si lupta.

Sistemele noastre de credinta în jurul banilor definitiv problema. Ceea ce ne gândim despre noi însine si de bani este mai puternic decat multi oameni dau seama. Majoritatea copiilor crescuti în familiile bogate nu sunt doar învatat cum sa faca bani, dar, de asemenea, exista o credinta de baza pe care le vom efectua natural la traditie de familie. Cele mai multe copii a ridicat în saracie sunt invatati deloc despre cum sa adune bogatie si sunt conditionate de a crede ca ele nu va fi bogat, oricum. Acestea sunt extremele. Cele mai multe noi sunt undeva la mijloc si asa este potentialul nostru câstiga percepute.

Ia-o perioada de timp si mai grav sape prin gandurile tale despre bani. Ce ai învatat? Ce-a fost rolul modelat pentru tine? Confrunta-va gândurile de auto-limitare va vor ajuta de a opri permitându-le sa ruleze viata ta. Va trebui sa lucreze ore suplimentare paza dumneavoastra asa cum ati crezut ca trece pe carare spre o viata de abundenta. O bucata mare de care vor implica declarând afirmatii. Este o metoda de a schimba programul de calculator care ruleaza în creierul tau. Sa spunem ca software-ul original a fost proiectat sa creada ca este bogatia nu suficient sa mergi jur si, prin urmare, va fi aproape imposibil pentru tine de a pune mâna pe nimic din ea. Doriti sa faceti upgrade la un program nou care te ajuta sa manifeste multi bani din viata ta. Din pacate, creierul uman nu permite unui program sa fie sterse odata ce este pus în aplicare. Deci, ai de gând sa aiba de a pune mai înalt decât un program de imperative ale programului initial eronata. De fiecare data când porneste programul vechi bâigui acolo penuria si lipsa de bani sa fie gasit, trebuie sa spuneti imediat creierul sa se opreasca si sa se joace în cadrul noului program care crede ca exista mai mult decat suficient pentru a merge în jur. Ai face acest lucru prin a spune afirmatii pozitive tine. Vigoare mintea a vedea într-adevar dovada tangibila ca nu exista suficienti bani in lume pentru tine sa traiesti viata care visezi.

Afirmatii sunt uimitoare si puternice, ci toate de la sine, ele nu sunt de gând sa faci tu un pic de bun. Foarte putine de milionari de auto-a facut sa fie sedinta în pozitia lotus, declarând la cosmosului acest cont bancar lor era în crestere magic toate de la sine. Aveti totusi sa te ridici si sa facem ceva. Vindem ceva. A da away un serviciu. Invata ceva. A face oamenii se simt ceva. Construiti ceva. , Da, ar trebui sa iau ceva care iti place face, pentru ca va fi mai usor de a deveni cu adevarat bine la ea. Nimeni vrea sa fie un expert la un subiect care le plictiseste la moarte. Este un fel de poveste a motorului mic incercand sa se glisati în sus pe deal, "cred ca pot. Cred ca pot. Cred ca pot. " În acelasi timp, el a fost de lucru greu apoi a avut-o vreodata in viata lui intreaga. Face acest lucru.

Copyright 2006, Thomas Skye, Edge de mâine

No comments:

Post a Comment