Proiectarea Stil de viata dumneavoastra si Locatie

În prezent exista o multime de accent pe cumparare a activelor în loc de datorii, pe crearea de mai multe fluxuri de venit pasiv, pe care au o pensie foarte frumos înfiintat si investirea în proprietate si stocurile sa aiba un plan de rezerva.

Cu toate acestea, toate acestea sunt foarte greu sa faci atunci când traiesc într-o tara în care sunteti platit în aceeasi scara ca lucrurile costul efectiv pentru a cumpara. Aceasta este ceea ce are condus initial la ideea noului bogate, introduse prim
Ideea într-adevar este de a crea un venit pasiv sau semi-pasiva care va vor aduce profit, fara a necesita sa fie la un anumit loc la un moment dat. Ce este acest lucru nu este faptul ca elibereaza de timp, posesia noastra cel mai pretios, care este îndoielnica, chiar mai valoros decât banii. O multime de oameni spune ca a crea un venit pasiv care genereaza fel de mult ca unui loc de munca cu norma întreaga este greu, raspunsul catre aceasta este atât da si nu.

Da, va lua ceva timp pentru a crea un venit substantial, dar tu chiar nu ai nevoie de un venit full-time când aveti timp liber. Acesta este locul unde frumusetea de stil de viata si design locatie adevarat intra în joc. Ideea este de a face un venit pasiv în $ si sa facem asa numite spirituale mini si pensiile mini la locurile în care aveti o putere de cumparare mult mai mari cu banii.

Un exemplu rapid este ca veti avea 3 ori puterea de cumparare mai mare, prin mutarea la tara frumoasa din Argentina. Exista literalmente peste 50 din aceste tari puteti trece la deci exista o multitudine de variante, daca nu sunteti în special mândru de America de Sud. proiectare Stil de viata nu lua o multime de planificare si de munca, dar odata ce începe si face acest lucru se va schimba viata pentru totdeauna si va veti bucura cu adevarat de fructele toate munca silnica.

No comments:

Post a Comment