Decide ce tip de lichidare voluntara este cel mai bun

De o companie pentru a decide care tip de lichidare voluntara este necesar, directorii societatii trebuie sa examineze prima situatia lor financiara actuala si uita-te la motivele pentru care compania este lipsa. Daca exista o sansa ca societatea poate fi salvat, apoi un consilier financiar poate fi în masura sa sugereze o procedura alternativa.

Daca un director de companie detine o afacere de familie si doreste sa se pensioneze, dar nu exista membri ai familiei pentru a trece de afaceri pe o< decizie poate fi facuta pentru companie pentru a introduce un membrilor Lichidarea voluntara (MVL). Aceasta procedura este, de asemenea ideal daca compania este cu solvent. Înainte de a face o declaratie ca firma este solvabila, directorii companiei trebuie sa se asigure ca acestea au posibilitatea de a achita orice datorii, altfel s-ar confrunta sanctiuni.

Daca o societate este insolvabil, atunci o decizie poate fi ajuns la a introduce un Creditorii Lichidarea voluntara (CVL),. În timpul acestui proces de, directorii de companii va pierde controlul asupra companiei lor la un lichidator, care, împreuna cu creditorii va investiga societate si directorii întrebarea de ce societatea nu a reusit. Acest proces putea fi dificil pentru unele companii, dar va permite lichidatorului sa preia controlul activelor societatii si asigura ca creditorii sunt achitate.

Unul dintre dezavantajele principale de lichidare voluntara este ca companiile vor trebui sa îsi înceteze activitatea. Companiile care continua sa comerciale în timp ce insolvabila ar fi putut masurile luate împotriva lor de comercializare a ilicite. directorii Compania care cred ca societatea este capabil sa continua tranzactionare poate considera necesara o optiune alternativa la lichidare astfel încât compania are sansa mai multe supravietuitor. Un practician in insolventa calificat poate consilia, de asemenea, companiile pe care ruta sa ia, precum si a lua cu privire la rolul unui lichidator.

No comments:

Post a Comment