Cetateanului Consultanta si Industriei Coarne de blocare Ipoteca

Recent cetateanului Biroului de Consiliere (BCC) a criticat industria creditelor ipotecare pentru cresterea restantelor pentru debitori probleme din cauza proceselor lor de gestionare a arieratelor. Acest lucru a fost sustinuta de un sir de studii de caz care CAB a elaborat în valoare totala de peste 1.200 de oameni de povesti.

Acest raport a aratat ca creditorii ipotecari sunt prea rapid pentru a cauta comenzi instanta posesia împotriva debitorilor si ca acestea ar trebui sa negocieze cu deb
Intre comenzi repossession rechinii and leaseback le ocol, debitori par înfiinteaza, pentru o toamna si la CAB spune ca creditorii ipotecari fac putin de combatere a acestui rezultat. Între timp, Consiliului Creditorilor Ipotecari a respins raportul sustinând ca acesta este prea simplist în criticilor formulate.

The LMC subliniat ca tipurile de oameni care ajunge la consiliere cetãteanului sunt de obicei castiga mai scazuta decât media nationala si sunt, prin definitie, cei care au nu au reusit sa ajunga la o satisfacatoare plan de arierate de management cu împrumutatorului lor.

Cu ambele parti a face reclamatii vina pentru o multime de probleme care au debitorilor a fost plasat pe brokerii nu actioneaza corect, în unele cazuri, persoanele cu rambursari ipotecare mari, precum si alte datorii de pe cardurile de credit, sunt recomandate de a re-ipotecare unde ar fi obligati sa plateasca chiar si mai mult pe rambursari lor.

CAB a cerut o lista de schimbari, inclusiv; cere FSA si fair-tranzactionare a se asigura debitorilor sunt tratati corect si nu mis-vândute credite ipotecare, precum si obtinerea de Ministerul de Justitie de a asigura ca repossession este un efort sansa nu în ultimul norma pentru debitori, care se lupta pentru a satisface plati.

Fie ca aceste modificari sunt aduse la treci va ramâne de vazut dar pentru moment cel putin debitorilor care se lupta au avut situatia lor facute publice si, speram, se vor lua masuri, astfel încât ei nu sunt vândute mis-ipoteci si ca ei a lua un sprijin adecvat.

No comments:

Post a Comment