Întelegerea PRMIA si GARP Certificari

certificari profesionale sunt importante pentru atât indivizi ca le obtine precum organizatiilor în care acelor persoane munca. În domeniul financiare, personal implicate în gestionarea riscul poate obtine certificari cateva importante la doua grupuri internationale majore. Înauntru astazi 'mediului financiar incert, certificari profesionale poate merge un drum lung a calma investitori si reglementare, precum restaura credinta în sistemul financiare în general.

Dar, înainte privim beneficiile< organizationale si individuale ale certificari mai comune gestionarii riscurilor, noi ar trebui petrece ceva timp devenind general familiarizat cu certificari si grupurile care le ofere. Exista doua grupuri majore oferind certificari gestionarea riscului: Professional Risc Managerii "Asociatiei Internationale (PRMIA) si Asociatia Globale de risc Profesionisti (GARP). Ambele acestor organizatii arata certificari lor ca larg recunoscute si acceptate, desi organizatiile abordare certificari diferit.

PRMIA ofera Professional certificare Risc Manager, sau PMR. PRMIA apeluri certificarea PMR "Superior Standard în Managementul Riscului" si este foarte flexibil privind modul profesionisti pregateasca pentru examenele certificare. PRM este în esenta o validare a competentelor care sunt cel mai probabil luat din fiecare zi în arena de gestionare a riscurilor. Standardele de certificare nu stresul profesional si integritatea în plus fata de abilitatile si cunostintele. De asemenea, testele PRM capacitatea unui individ de a nu stiu doar cele mai bune practici, dar capacitatea lui sau ei de a aplica cele mai bune practici în situatiile corespunzatoare. Candidatul trebuie sa fie un membru al PRMIA în scopul de a sta pentru examenele de certificare, iar, ca si în multe cu cazuri de certificari profesionale, candidatul cu certificari alta industrie, cum ar fi CFA (Chartered Financial Analyst), poate avea un timp mai usor atingerea PMR. În industria în general, angajarea de manageri folosesc adesea desemnarea PMR ca o masura pentru cele mai importante aptitudini de dorit de gestionare a riscurilor.

GARP ofera doua certificari importante de gestionare a riscurilor, a FRM, sau a Riscului Financiar Manager, iar ERM, risc profesional sau Energie. The FRM, potrivit GARP, este una dintre certificarile pe care este de dorit sa recrutorilor care cauta sa umple pozitii de conducere managerul de risc. Exista doar în jur de 18000 FRM în lume, care este un numar mic pentru o certificare profesionala care este recunoscut în întreaga lume. Pentru a putea beneficia de FRM, un profesionist trebuie sa doi ani legate de experienta si trebuie sa fie de asemenea, un membru al GARP.

Certificarea ERM este, evident, pentru managerii de risc de energie industrie, care sa aiba, de asemenea, cel putin doi ani experienta în domeniul de gestionare a riscurilor energetice. Acesti profesionisti trebuie sa fie, de asemenea, membri ai GARP. GARP este în procesul de creare a unui program de formare continua si cerintele pentru certificare ERM, care va, cel mai probabil sa devina o cerinta în 2010. În domeniul managementului de risc, este de MCS una dintre denumirile numai ca a fost sau este pe cale sa aiba o cerinta de educatie continua.

Este o buna idee sa aiba un sentiment general de ceea ce profesionisti detin certificari de gestionare a riscurilor -, precum si industriile ceea ce cautati acesti profesionisti. Industriile de top cu managerii de risc certificate si a caror recrutare cauta certificari, sunt sectorul bancar, cadre universitare, managementul activelor, si guvernul. Exista multe alte sectoare ale industriei financiare, în care veti gasi manageri certificate de risc. Profesionisti, care detin certificari de asemenea, o mare varietate de pozitii, de la juniori, prin nivelurile de executiv. Locurile de munca cele mai frecvente detinute de profesionisti certificati in domeniu sunt administratori de risc, analisti, consultanti, contabili, comercianti, managerii de portofoliu, si chiar managerii operatiuni.

Ce face exact profesionale au sa o întreprinda în certificat pentru a deveni ca manager de risc? Depinde de program, dar atât PRMIA si certificari GARP sunt fie strict structurate sau nestructurate strict în ceea ce priveste pregatirea, si ambele organizatii certifica numai dupa o examinare. Pentru a obtine o certificare a PMR, candidatul trebuie sa aiba patru examene, fie separat termen de doi ani sau toate odata. Aceste examene acopera teoria financiara, de pe pietele financiare, matematica de gestionare a riscurilor, cele mai bune practici, etica, comportamentul, si studii de caz. PRMIA va ajuta sa se pregateasca un candidat pentru examinarea printr-o varietate de cursuri pregatire si seminarii, însa candidatul nu este obligata sa "oficial" participat la alte cursuri. Într-adevar, PRMIA încurajeaza organizatiile sa utilizeze examenele separat, ca moduri de a testa candidatii potentiali de locuri de munca sau pentru a testa pentru disponibilitatea de promovare. Dupa cum am discutat, un candidat PMR pot lua intreaga baterie de teste în acelasi timp, sau se pot raspândi în cele patru de peste doi ani.

Certificarea GARP FRM se bazeaza larg, care acopera riscul de piata, riscul de creditare, riscul operational si de gestionare a riscurilor în investitii. Exista doar un examen în vederea obtinerii certificarii FRM. Certificarea ERP, pe de alta parte, are nevoie de aproximativ 250 de ore de studiu pentru a pregati si este, de asemenea, doar o examinare. Competentelor ERP baza include pietele fizice de energie, respectarea de gestionare a riscurilor, de tranzactionare financiara, si evaluarea de tranzactii de energie.

Vom discuta beneficiile specifice ale acestor certificari în întreaga serie de gestionare a riscurilor, ci este o idee buna sa analizeze de ce certificari putea fi importante pentru organizatia dumneavoastra. O denumire profesional poarta dovada de cunostinte si competente în domenii specifice. Organizatia dvs. poate utiliza certificarile ca o modalitate de piata sau a dovedi competenta în domeniu si poate fi folosit chiar si posibilitatea de a certificare ca un mod de a recruta si mentine cele mai bune talente. Pe piata azi financiar, o certificare poate arata o dedicatie mai mare etica si integritatea, atât la nivel organizational si individual, iar acest lucru poate ajuta pentru a satisface agentiilor de reglementare si a actionarilor.

Urmatorul pas din aceasta serie este sa te uiti mai îndeaproape la curriculum si metode de studiu pentru fiecare dintre certificari, si a determina ce este important pentru organizatie.

No comments:

Post a Comment