Asigurari Protectia Plata: este doar un înselatorie?

Plata asigurarea de protectie (PPI) a întreprins o bashing recent. PPI este un tip de asigurare menite sa protejeze rambursarile privind produsele financiare daca debitorilor gasi ca acestea sunt în dificultate financiare.

PPI a fost examinat de Autoritatea Serviciilor Financiare, criticat de Care? si este acum sub investigatie de catre Office of Fair Trading. Majoritatea acestor organizatii sunt preocupati protejarea drepturilor consumatorilor. Ele sunt îngrijorat:

daca consumatorii sunt


el variatie larga în costul politicilor IPP



el profituri uriase realizate de creditorii oferind IPP cauza creantelor relativ putine facute de debitori



si lipsa furnizorilor IPP care nu sunt legate bancilor sau creditorii alte.

Având aceste preocupari, este un moment bun sa afla mai multe despre daca PPI este adevarat alegerea dreptul pentru debitori.

Ce Have PPI?

Este dificil pentru debitori sa stiu cum circumstante lor financiare sunt va schimba. Când sunt scoaterea un credit ipotecar, împrumut, carte credit, carte stoca sau alt produs financiare, persoana vânzarile adesea oferte PPI. Motivele ar putea fi o idee buna sunt:



daca cineva devine someri sau este concediati



daca un boala pe termen lung previne cineva din lucru



daca cineva este ranit si este în incapacitate de munca

Toate aceste circumstante înseamna ca împrumutatorii nu poata sa îndeplineasca rambursarile pe ipotecar, împrumutului, card de credit sau stoca carte. Aceasta ar putea rezultat arieratelor, defaults, jud. Curtea hotarârilor (CCJs) si, în functie tipul de produs împrumutului, pierderea lor de origine. protectie asigurare Plata este proiectat sa va asigurati ca rambursarile sunt îndeplinite, evitând aceasta situatie lipicioase financiare.

Interiorul PPI

PPI este disponibile pentru majoritatea oamenilor vârsta 18-65 care sunt angajate pentru cel putin 16 ore o saptamâna sau au fost independenti pentru o perioada lunga. Odata debitorilor au semnat sus pentru art.hot asigurare, au sa asteptati o anumita perioada înainte de a face o creanta. Aceasta este obicei 60-120 zile. Odata ele fac o cerere si l-au acceptat, platile lor poate fi acoperit pentru o perioada de 12 luni sau mai mult, functie de politica.

Un lucru cheie ca împrumutatorii trebuie sa fie constienti este ca vânzatori a unor produse financiare adauga costul politicii PPI de credit oferite. Aceasta înseamna ca împrumutatorii putea termina plata dobânzii asupra politicii asigurare. Aceasta este unul din multe motive care PPI vânzare a fost criticat. Debitorilor ar trebui sa arate asemenea în costul asigurare, deoarece acest variaza foarte mult.

Dincolo PPI

debitorilor Multi nu seama ca nu au sa scoata PPI la momentul cumpararii unui produs financiar si oamenii care sunt de vânzare PPI adesea nu face acest clar. Exista unele stand alone furnizori PPI care pot furniza o alegere mai buna. Debitorilor care rambursarii împrumuturilor din veniturile din dobânzi ar trebui sa analizeze, de asemenea, o politica de protectie a veniturilor, care va proteja cele mai multe din venitul lor decât produse financiare individuale.

No comments:

Post a Comment