Know Series - Istoria bancare

Sectorul bancar actual a schimbat considerabil de ceea ce era bancar originale. Sa mutat din diferite stadii de la începutul sau în civilizatia mai devreme. Cele mai multe banci au fost prima templele religioase stabilite în depozite treilea mileniu î.Hr. Cele mai constat din diferite tipuri de cereale si la bovine mai târziu timp, metale pretioase si implementeaza agricole au fost de asemenea depuse. Templele au fost considerate cel mai sigur loc pentru elementele lor pretioase. Mai târziu, oam
Antica greco-romane si a societatilor au avut, de asemenea, dovezi ale activitatilor bancare sofisticate where societatilor temple si atât private cât si civice efectuate tranzactiile financiare, inclusiv probleme de împrumuturi, depozite si schimb de valute precum coinage de validare. Ipoteca angajate în operatiuni de carte. Desi au avut mai mare reglementarea institutiilor financiare si a practicilor, caderea Imperiului Roman si ostilitate a Bisericii crestine facut bancherii mai putin necesar.

Din cauza interdictiei privind taxarea interes crestine, alte religii, cum ar fi evrei si Cavalerii templieri, au avut posibilitatea de a practica bancara. Conceptul de intrare duble si tinerea evidentei contabile au fost introduse de catre lombarzi, o familie italiana, care au inlocuit treptat pe evrei. Medici de familie de bancheri a fost ulterior uzurpat de dinastia germane, care au reusit Fuggers finantele a papalitatii si printese minunat.

Secolului 16 AD a vazut dezvoltarea sistem prin care banii comerciant, pot fi accesate din locuri diferite, fara transferul fizic al bani si dezvoltarea controalelor. A câstigat o încet acceptare si popularitate în data de 17 sec. Încet sistemul dezvoltat camatar prosper în bancile private care le vedem astazi.

No comments:

Post a Comment