Cum veti fi afectate de schimbarile Medicare?

În timpul campanie prezidential, reforma sanatatii era un subiect fierbinte. Atunci când presedintele Obama au avut de birou, oficiali alesi au început sa lucreze la crearea unui plan care sperau ar beneficia majoritatea ale Americii.

O alta grija problema de sanatate, care a elaborat preocupare, în special printre pensionari si cele pregatesc sa pensioneze, este schimbarea propusa la o acoperire Medicare. Vom analiza ce schimbari sunt inevitabile, ce schimbari sunt luate în considerare, si c
De ce schimbari inevitabile?

Ca indivizi, în calitate de state, si ca o tara, noi am fost izbit de o provocare ori economice. Oricine cauta modalitati de a reduce cheltuielile inutile. Oficialii guvernamentali încearca sa faca reduceri a ajuta la deschiderea de finantare pentru noul program de îngrijire a sanatatii. bucatile Multi sunt asteptati sa vina de la Medicare Advantage.

Medicare Advantage este un grup de planurile medicale private care primesc fonduri federale. Planurile includ organizatii de sanatate de întretinere (HMOs), organizatiile preferat furnizor (PPOs), si o taxa de private pentru servicii (PFFS),.

Guvernul încearca sa atace practici neloiale de unele companii de asigurare din supraîncarcarea Medicare pacientii cu Advantage. cheltuielile guvernamentale medii pe Medicare beneficiar Advantage a fost mai costisitoare decât media pentru beneficiarii înscrisi la o acoperire traditionale Medicare.

Ce schimbari sunt considerate?

Daca finantari guvernamentale este redus pentru Medicare planurile Advantage, a primelor pentru persoane fizice utilizarea acestor planuri va creste. Ca urmare, acestor optiuni sa devina mai putin atragatoare.

Persoanele fizice pot reconsidere acoperirea acestora si sa opteze pentru o planul traditional Medicare, cu un supliment Medigap. Cu toate acestea, exista, de asemenea modificari la orizont pentru diferitele optiuni supliment Medigap.

De exemplu, de recuperare la domiciliu, un beneficiu rar utilizate, este eliminata. Preventive de îngrijire este eliminat de la politicile Medigap. Acum este disponibil sub traditionale Medicare. Ca urmare a acestor modificari, unele politici Medigap sunt întrerupte.

În cazul celor în cauza cu prime mari, acolo va fi de asemenea noi politici a adaugat ca va oferi plati mai mici prima si mai mare de co-plati si deductibile.

Ce ar trebui seniori impact fac acum?

Având în vedere numarul mare de modificari care provin, ar fi avantajos pentru toate persoanele care intra sub incidenta Medicare sa-si reevalueze acoperirea lor actuale. Este posibil ca unul dintre noile politici poate fi o solutie mai buna la politica veche care este folosit prezent. Ar putea exista o politica beneficii similare si unele prime mai mici.

Reanalizeaza acoperire este de important sa retineti ca unele programe de lucru mai bine decât altele pentru unele persoane. De exemplu, câteva planuri sunt concepute special pentru local de servicii de îngrijire a sanatatii. Daca exista intentioneaza sa calatoreasca frecvent, se poate mai bine sa alegeti un plan care va oferi acoperire atunci când afara de oras.

De asemenea, unele politici difera în fel de acoperire prescrierea oferite. Ar putea fi util de a revizui politicile pentru a determina care optiune functioneaza cel mai bine pentru tipurile de prescriptii folosit de cele mai si frecventa cu care retetele sunt necesare.

Schimbarile sunt înca în lucrari. De vara, detalii ar trebui sa fie finalizate. Contactarea un profesionist locale sau viziteaza site Medicare poate ajuta determina daca efectuarea schimbarilor ar putea fi avantajoasa.

No comments:

Post a Comment