Cipru Offshore bancar

Daca sunteti in cautarea pentru mai mica rata de impozit pe profit disponibile în Europa, uite, nu mai departe de Tara de Cipru.

Ce face Cipru un bancar ideal offshore si fiscale locatie paradis? Aceasta tara mica este renumit pentru a fi unul dintre natiuni cel impozitate în întreaga lume, si are cel cuantumul taxelor din intreaga trei mii-cinci membre ale Uniunii Europene. Acest lucru face un centru deosebit de atractiva în larg atunci când vine vorba de încorporare, conduce o afacere, sau
Cu peste 17000 companiilor offshore IBC situate în aceasta natiune, nu exista nici o lipsa de institutii financiare de a alege. În afara de aceasta, înfiintarea de afaceri sau încorporeaza Cyrpus este foarte benefic ca expatriati nu trebuie sa plateasca impozite pe veniturile obtinute în afara frontierelor sale, si pensionari numai sa plateasca un minim de impozitare la suta cinci pe venit.

Aproximativ jumatate din dimensiunea of Connecticut, Cipru este o Orientul Mijlociu Insula situat în Marea Mediterana la sud de Turcia, care acopera 5550 mile patrate. Nicosia este locul unde capitala este situat. Desi cele doua limbi oficiale ale Cipru sunt din Grecia si Turcia, majoritatea cipriotilor de asemenea vorbeste engleza. Aproximativ 13% din populatie vorbesc turc si alt% 84 vorbeasca greaca. Exista asemenea o minoritate de oameni care vorbesc fie armean sau Araba.

infrastructurii Cipru "caracteristici unele dintre cele mai inalte standarde in industria telecomunicatiilor si este foarte dezvoltata tara prin comparatie cu împrejurimile sale. Cipru are doua aeroporturi internationale, iar doua mari porturi maritime. Aeroporturi vezi in jurul 360 zboruri comerciale în fiecare saptamâna, in timp ce porturile maritime au peste 100 de benzi diferite de transport maritim si peste 15000000 de tone de marfa este livrata intr-si în fiecare an. Acest lucru face ca pentru o economie prospera si o setare prim pentru investitori.

Cipru este capabil de a fi una dintre tarile cele mai flexibil în lume, atunci când este vorba bancar offshore, si este extrem de respectat centru de comert. Ei au reusit sa mentina un echilibru între a fi cu adevarat reglementata si în acelasi timp, extrem flexibila atunci când vine vorba de investitii straine.

, Cu un guvern care sa ia mândrie în infrastructura moderna si climatice care este favorabil pentru întreprinderi, ar trebui sa fie pe fiecare societati "lista scurta" a paradisurilor fiscale larg.

No comments:

Post a Comment