Seria 7 de examinare

Daca sunteti interesat de vânzare de valori mobiliare în Statele Unite, si doresc sa intre în lumea valorilor mobiliare corect, trebuie sa aveti definitivarea examinarii numit Seria 7. Mai devreme, acesta a fost cunoscut ca a Valorilor Mobiliare general Reprezentant de examinare. Examinarea este proiectat de la New York Stock Exchange (NYSE) si acceptate de catre FINRA.

Examinarea este administrata de reglementare a industriei financiare (Autoritatea FINRA) - oficial cunoscut sub numele de As
Seria 7 de examinare este obligatorie pentru a sterge înainte de a participa într-un alt diferitelor examinari principal oferit de FINRA. Examinarile urmatoare serie sunt, de asemenea, acoperite în seria 7 de examinare:

-Seria 6

Seria 22

Seria 42

Seria 52

Seria 62

Prin urmare, atunci când clar acest examen, nu aveti nevoie de a lua aceste examinari serii separat.

O persoana care participa la examen trebuie sa fie sponsorizat de catre o firma, care este membru al FINRA, sau un auto-reglementare Organization (OAR). Nu exista nici o cetatenie sau cerinte educationale.

Durata de examinare este de 6 ore - doua sesiuni 3 ora - obligatorie o pauza de 30 la 60 de minute între cele doua sesiuni.

Examinarea este împartit în doua parti - ambele parti sunt obligatorii pentru tentativa. Examinarea contine 260 intrebari - 125 întrebari pentru fiecare parte. Exista 10 întrebari pre-test, insa ele nu conteaza fata de clasificare finale.

Toate intrebarile sunt întrebari cu variante multiple (MCQs), iar scorul de întâlnire este de 70%.

Defalcarea de testare întrebari este dupa cum urmeaza:

-Prospectarea si Calificare Clientii - 9 intrebari

-Evaluarea nevoilor clientilor si Obiective - 4 întrebari

-Furnizarea catre clienti a Investitii de informare si sa faca recomandari adecvate - 123

întrebari

-Manipulare clientilor Conturi si înregistrari de cont - întrebari 27

-Întelegerea si explicarea Organizatia pietelor valorilor mobiliare "si de participantii la client - Întrebari 53

-Procesarea comenzilor clientilor si al tranzactiilor - întrebari 13

-Monitorizare economic si financiar Evenimente, Efectuarea clientilor Portofoliu Analiza si Efectuarea Potrivit Recomandari - întrebari 21

Odata ce o persoana termina de examinare, el / ea se acorda o licenta Seria 7. Dupa trecerea din Seria 7 de examinare, individul poate vinde orice tip de produse de titluri futures, cu exceptia marfuri - de a vinde aceasta, individul trebuie sa clar Seriei 3 de examinare.

No comments:

Post a Comment