De administrare a sistemului fluxului de numerar - Cash este regele

Un flux numerar pozitiv este una din nucleul valorile te duci în afaceri. Ai un comert pe care le Excel, si doriti sa arate lumii, precum si a face un profit. Daca sunteti monitorizare fluxului dvs. de numerar de la începutul, veti avea mai multa încredere când sunt de vânzare produsul sau serviciul dvs..

Compania ar trebui sa includa obiective previziunile fluxului de numerar si cum sa gestionati de numerar. În ultimele 5 parti a fluxului de numerar Metode de blog, ne-au furnizat metode de a< uita-te la fluxul de numerar si cum sa faca un scop în compania dumneavoastra.

Procesul de monitorizare de la oricare obiectiv ar trebui sa fie una dintre masuratori. De zi cu zi report fluxul de numerar pot fi utilizate ca masurarea cât de bine va sunt restante de colectare fonduri si modul în care sunt ele cheltuieli. Termenii de creditare aveti cu furnizorii si bancile pot fi, de asemenea, o masura a cât de bine platiti facturile si reputatia pe care îl creati.

Cum datoria de mult si cât de multi bani aveti ar trebui sa fie verificate o data pe luna. Acest fel, puteti determina daca nota este numit de catre banca în aceste vremuri economice, cât de mult ai putea achita? Unul dintre obiectivele dvs. fluxului de numerar pot fi sa caute un investitor sa completeze în numerar si sa dea câteva control si actiuni ale afacerii.

Esti reduceri primiti de la Furnizori dvs.? Este un obiectiv al companiei pentru a stocului pe materii prime pentru ralanti de numerar pe care doriti sa investeasca? Daca nu aveti un depozit de mare pentru a înmagazina materiale, vânzatorul poate sa detina pe ea pentru tine? Poti sa negocieze pe care le va plati o parte din costul sa le pastram la depozitul lor, si ca ai nevoie de ea, sa plateasca în jos, pe echilibrul?

Esti acolo retea cu clientii pentru ai lasa sa stiu daca il poti ajuta sa prin aceste timpuri tulburi? Înainte de a avea un lider pierduta, vrei sa fii sigur ca aveti o produs care poate vinde.

Ce este teritoriul pe care le servesc? Aveti de a livra produsul dvs. la un jobsite? Cât de mult esti dispus sa cheltuiti pe transport? Care sunt costurile dvs. reale?

Tineti minte ca tot ceea ce faci afecteaza fluxul de numerar. Poate doriti sa extindeti afacerea dvs., însa nu dispun de capital pentru a face acest lucru la acest moment. Acum este un moment bun pentru planul de cât de mult va costurilor si unde veti gasi de bani.

Un sistem de monitorizare va va ajuta sa vezi obiectivele stabilite si tu în care acestea sunt pe etalon. Puteti avea obiectivele dvs. enumerate în planul de afaceri atunci când a început afacerea. Este o ideea comuna sa aiba un plan de business. Problemei cu un plan de afaceri, este modul în care ori ai citit de când a fost scris? Scrii chiar tu, sau ati cumpara unul dintre aceste programe care ti-a spus ceea ce ar trebui sa fie scopurile tale?

La RCM avem un alt fel de sistem de monitorizare. De ea in obiectivele dvs., punând întrebari despre aceste obiective si elaboreaza un plan de a le atinge. Check out http://rcmorganize.com site-ul nostru

No comments:

Post a Comment